Blogger Backgrounds

Thursday, November 4, 2010

Ada orang nak memunggah?.. tolong.. tolong..

Uish.... dah lama dah ibu x update blog nih... Ibu tersangatlah busynya.... Tapi hari ni ibu nak luangkan masa gak bercerita pasal perangai amin 2 minggu kebelakangan nih... Lepas balik dari australia hari tu, amin dah start nak bangun berdiri... Tapi x berapa kuat.. asyik jatuh je... habis benjol2... haha.. cian anak ibu nih... Tapi x pe, anak lelaki mesti kuat... takat benjol n lebam tu apa la sangat kan.... tapi 2 minggu kebelakangan nih, amin dah kuat dah berdiri n memanjat... Sampai tok wan dah pasang pagar dekat tangga n bendul... Hari ni ibu nak citer pasal amin n rak pinggan tok... Tempat favourite amin sekarang ni ialah tempat pinggan tok... habis pinggan n tupperware tok amin punggah kalu biaq.... geramnya anak ibu nih.... ummuuuaaahh....

Tgk tu, amin main2 dulu dengan apa yang ada kat rak pinggan tu...


amin tgh meniti pelan2 sambil pegang rak pinggan..

Amin mencuba untuk menggapai rak yang atas.. tinggi sungguh cita2 anak ibu nih....



Amin start memunggah.... Tapi pinggan sume kaca, so, ibu x biarkan la amin punggah n lempaq sumenya ke bawah... kalu tupperware yang kat bawah tu ok la... Tapi amin dah x suka dah punggah yang bawah tu.. Dulu masa boleh menyuloq n merangkak, amin suka la yang bawah tu... maklumlah x tercapai nak ambik yang atas.... la nih, mmg x leh biaq la anak ibu sorang nih... kalu x amin yang cedera, abisla duit tok wan dok kena beli pinggan baru... hehe....

No comments:

Post a Comment