Blogger Backgrounds

Monday, November 15, 2010

Hantaran untuk Tok Za...

Entry ibu kali ni pasal hantaran yang ibu buatkan untuk Tok Za amin a.k.a emak sedara bapak... Muda2 lagi dah jadi tok.. hehe... Al-kisahnya, Tok Za ni akan mendirikan rumahtangga pada 20hb November nih.. So, ibu pon ditugaskan la untuk buat hantaran... tema dia hitam putih..... First time ibu buat hantaran tema hitam putih ni.... X tau la ok ke x coz masa pon x mengizinkan... Ibu busy sgt la ni n Tok Za pon bagi barang dah lambat.... takpe la kan.. Janji siap and Tok Za puas hati...Jomla kita tgk ok ke x....
Ni kesemua hantaran yang ibu buat.... Ibu buat simple2 je coz Tok Za kata ikut suka nak wat camne... So, ikut suka ibu la kan... hehe

Sejadah... x sempat dah nak lipat yang macam2 tu, so, gulung2 je...

Towel....


Jersey.... jauh ni depa beli... Kat South Africa sana nuh... dasat.. dasat


Baju melayu n songket.... Jadi ke bunga n daun yang ibu buat nih?... haha


Ni hadiah dari ibu.....

X sabaq nak tunggu kenduri Tok Za nih.... Dia akan pakai baju pengantin tema hitam putih.... mesti cantik punyalah coz ibu dah pernah tgk kawan ibu pakai baju hitam putih masa kawen... Cantik sungguh... Ok, jumpa lagi di lain entry.... ummuuuaaahh2.... Sayang Amin sgt2....

2 comments:

  1. pandainyer kak anis gubah hantaran...

    ReplyDelete
  2. haha.. mana ada pandai....sket2 je... bila tema hitam putih terus teringat kat yati...

    ReplyDelete