Blogger Backgrounds

Monday, October 11, 2010

Amin demam lagi la.... huhu

Hari ni entry ibu adalah kisah amin demam lagi... huhu.... Ni kira 2nd time la amin demam teruk... Ibu cedey.... Alkisahnya macam nih.... Semalam dalam pukul 1.30 ptg camtu, tok tepon ibu kata amin muntah2 n cirit birit.... Ibu apa lagi terusla tepon bapak n then terus terbang balik ke bukit selambau untuk melihat anak ibu yang terchenta ni... ummuuaahh... Ibu sampai umah tok dalam pukul 3.30ptg camtu... ibu sedeyla tgk amin lembik sgt... demam n muntah2 n cirit birit.... Cian kat tok coz amin asyik merap tok je.. x mo duduk langsung... Tapi tok maintain je... Cayang tok sangat....

Pastu ibu, bapak n tok terus bawak amin p klinik... Sampai kat klinik, amin muntah banyak sangat... habis lencun ibu dibuatnya... and satu lagi amin telah menambahkan kerja receptionist kat klinik tu coz dia kena kuaq mop lantai.. huhu...Takpela kan amin?.. amin bukannya sengaja... Tapi kakak tu senyum je... X marah pon.. hehe...

Tengok tu... amin dah bogel.. tinggai pampers n socks je.... Nasib baik bawak baju spare... Lepas tu sampai la turn amin jumpak dr... dr check lama la jugak.. Dr siap suapkan ubat masa tu gak untuk elakkan amin muntah lagi... X sampai hati ibu tgk amin muntah... rasa cam teruk sgt.... huhu...

Ni la muka amin masa lepas balik klinik semalam.... Amin memang x gerak dah coz letih sgt... asyik muntah n cirit je.... Ibu doakan amin cepat sembuh ye.... Hari ni ibu ambik cuti la jaga amin kesayangan ibu nih... Time ibu tulis blog ni amin tengah tido... Tapi amin tido pon sekejap2 je... tapi jap lagi kalu x sembuh gak, ibu nak bawak amin p Hospital Pantai.... Ibu risau sangat tengok amin camni... Cepat2 sembuh ye sayang....Sayang anak ibu nih... ummuuuaaahhh2...

4 comments:

  1. Ala ciannya amin, lama dah zura tak jengok blog, huhuh....cepat sembuh yea sayang...

    ReplyDelete
  2. muntah2 n cirit birit..doc kata kes demam biasa je ke kak anis?

    ReplyDelete
  3. tu arr... dr kata demam dia tu demam biasa je.. yg muntah2 n cirit birit tu lain citer plak...tapi mulut dia penuh putih2... x leh nak makan... sedih sgt tgk...

    ReplyDelete
  4. dr tak bagi minum susu.. soh makan benda lain yg x dak langsung unsur susu....

    ReplyDelete