Blogger Backgrounds

Wednesday, August 18, 2010

Watermark a.k.a Cop Jempol untuk blog amin...

Hari ni ibu nak entry pasal watermark a.k.a cop jempol untuk blog yang ditujukan khas buat anak kesayangan ibu nih.... Ibu beli watermark ni kat eybizzonline.blogspot.com... Ibu ambik info untuk beli watermark nih dari blog mummy yu'xan lee... Thanks zura...memang best sangat.. tuan punya blog tu sangat baik hati dan friendly...... Harga plak sangatlah murah... Siap dia bagi 2 lagi watermark tuh... Cayalah.. tq2....

Tengok tu... Watermark yg white untuk gambaq2 yang gelap... n yang black plak untuk gambaq2 yang cerah.... Memang brilliantlah... Ibu suka sangat....


Lepas ni sume gambaq amin ibu tempek watermark la.. suka2.... Ibu happy sangat... umuuaahh2... sayang anak ibu nih....

2 comments:

  1. Mekaseh jugak sbb jd kastemer eybizz.
    oh ye.. fyi..utk nk nmpk watermark tu cntk,
    ms nk resize tu,jgn tarik bhgn sisi watermark,tp tarik bhgn penjuru watermark,kompem cntk cm asal..hehe

    ReplyDelete