Blogger Backgrounds

Friday, July 23, 2010

Makan2 @ Telok Tempoyak

Semalam petang, lepas hantaq mak teh pi airport, kita pi makan-makan kat Telok Tempoyak.. Telok Tempoyak ni is one of the famous place la kalu nak makan ikan bakaq ka, sotong goreng tepong ka kat penang ni.. Scenery dia pon cantik sangat... Best2...

Tengok tu, amin pon dah ready nak makan... Tapi makanan x order lagi nih.. Camne?.. Takpe, amin lepak2 dulu atas kerusi tu k.. haha


Tengok tu... amin posing ngan bapak sambil berlatarbelakangkan pantai..Best arr..Lepas order2 makan tu, kita pi solat dulu.. So sume org gilir la pi solat... sume kena jaga amin coz amin x solat lagi.. haha.. bila amin nak start solat ni.. Nanti leh imamkan ibu k.. Sayang amin sangat2...

Nilah hidangan yang diorder oleh mak chaq n pak chaq... Sedap2... sedap giler.. dah la tengah lapaq time tu... Hilang segala urusan diet ibu... haha... dietla sangat ibu ni kan amin.. pantang jumpa je ibu la ni... sume ibu nampak macam lazat.. haha....

Upacara makan memakan.. Jom kita makan.. amin tengok je la... Tapi amin memang suka kalau meja penuh camni.. Nangis2 dia nak pi kat meja tuh.. Amin mana leh makan lagi... Amin makan makanan amin je.. Nanti besaq sket ibu bagi amin makan ye sume2 nih...

Tengok tu... Pak chaq tengah jaga amin....Ibu nak makan jap... Sume orang gilir2 la jaga amin nih coz ibu terlupa bawak stroller... haha.. Stroller tinggal dalam kete kat pantai seagate coz kita mai Telok Tempoyak ni naik kete pak chaq.. haha... Sorry sume orang.. Takpe, yang penting sume orang sayang amin.. Sayang amin sangat2.. ummmuuuuaaahhh...

2 comments:

  1. eh eh amin dah duduk atas kerusi baby... bagus2..

    ReplyDelete
  2. mestila. aminkan dah besar... bila chu mim nak balik tgk amin nih?.. rindu arr....

    ReplyDelete