Blogger Backgrounds

Sunday, July 25, 2010

Amin dah boleh menyuloq (slang kedah).. yeba.. yeba..

Hari ni ibu nak entry pasal amin punya development... last week amin dah start menyuloq kata orang kedah which means meniarap sambil bergerak ke depan.. haha.. depan ka?.. ibu tengok hari tu bukannya ke depan, semakin ke belakang ada la.. lawakla amin nih.. makin dia nak ambik sesuatu benda tu, makin jauh amin dari benda tuh... hehe.. cian anak ibu nih.. x pe, x pe.. usaha lagi ye sayang.. usaha kan tangga kejayaan...

Jom kita tengok gaya amin menyuloq... tengok tu amin nak ambik susu dia.. bukan main payah lagi coz suka terunduq ke belakang... haha


Akhirnya, berjaya jugak amin pi depan sket... Siap tarik cadar lagi.. maklumlah baru nak belajaq menyuloq... cayalah anak ibu nih....

Tengok tu.. dah sampai dah tangan nak ambik botol susu dia... Tepuk tangan untuk amin.... ummuuaaahh2.. sayang anak ibu nih.. berjaya jugak akhirnya.... tapi ibu baru perasan yang amin nih kalu nak ambik benda mesti guna tangan kiri... lefthanded ke anak ibu sorang nih? Takpe, akan dipastikan bila amin dah start pegang pensel nanti.. hehe

Akhirnya... berjaya mengambil botol susu dan terus tido atas bapak..... sayang anak ibu nih... ummuuuaaahhhh...

No comments:

Post a Comment