Blogger Backgrounds

Sunday, July 11, 2010

Amin dan kembarnya.... hehe..

Hari ni ibu bawak amin jalan-jalan lagi.... Masa tgh jalan-jalan tu, amin buat sesuatu yang memaksa ibu untuk mencari baby punya bilik persalinan... huhu... Nasib baik tempat yang kita pi bilik baby dia 5 star... hehe.... Best arr... ibu syok la nak pi kat situ selalu... haha...
Kita masuk dalam n ibu pon terus tukar diaper amin... Pastu ibu tengok amin pusing badan n gelak sorang2... ibu pon nak tergelak.. ropa-ropanya amin tengah bersembang dengan diri sendiri... Bukan main riuh lagi mulut amin tu sembang....ramah sungguh anak ibu sorang nih...


Ibu panggil pon buat tak tau je... Syok dok tengok diri sendiri dalam cermin... haha... mesti amin ingat tu kawan amin kan... amin ni memang friendly kalau jumpak rakan sebaya... Ibu harap amin bawak la sikap yg baik ni sampai bila2 ye...Jangan bila besaq nnt jadi berat mulut plak... ummmuuuaahhh2

Tengok tu bukan main syok lagi dok sembang ngan kembaq dia dalam cermin tuh... sepanjang masa dok kat situ asyik sembang ngan cermin je... Mesti amin tak tau yang dalam cermin tu diri amin sendiri kan?... haha.. takpa2, nnt ibu beli cermin besaq camtu letak kat rumah tok wan k.... hehe... Ibu sayang amin sangat2... ummuuuaaahhh...

3 comments: