Blogger Backgrounds

Thursday, July 22, 2010

Hantaq Mak Teh Pi Australia...

Amin n bapak kat kedai coklat di penang airport... ibu sukala coklat mickey mouse tuh...sedap2...
Hari ni ibu nak entry pasal kita pi hantaq mak teh kat airport penang.... Mak teh nak pi australia... Mak teh pi wat attachment kat Queensland University... bestkan amin?... nanti kita pi plak no.. Insyaallah, kalu x dak apa aral, nnt ibu n bapak bawak amin pi plak k.. Kita pi melawat cousin2 amin kat sana k...

Ni amin tengah dok main ngan tok wan kat airport sementara tunggu mak teh pi timbang barang2 dia.. lebih sampai 22 kg.. apa yang mak teh bawak ntah... haha... kena bayaq la lebihan 22 kg tu... haha... apa2 je la.. yg penting sampai australia sudah... Masa ni x sempat lagi nak snap gambaq mak teh coz dia ngan kawan2 dia tengah sibuk uruskan beg n sebagainya..


Tiba2 pak chaq, mak chaq, abang aiman n kakak hannan sampai... Terkejut gak la ibu.. haha.. coz tok kata pak chaq x dan nak mai... Tapi x yah terkejutlah.. pak chaq memang perangai dia lagu tu dah...Haha


Amin dok atas pak teh sambil sembang2 ngn bapak... Kita panggil pak teh sebab dia boypren mak teh.. hehe.... Mestila pak teh mai sebab nak hantaq gepren dia yang tercinta tuh kan.... haha... Amin sembang apa tak tau ngan bapak, ibu tak paham la butirnya.. hanya bapak dan amin yang paham... haha..

Lama gak la mak teh berurusan pasai beg dia tuh... Maklumlah bawak berlebihan muatan.. hehe.. Kita pon tunggu la kat situ sampai siap...


Ha... time ni mak teh dah siap dah nak berlepas... hehe... Dalam kul 5 camtu... Kawan2 mak teh pon mai ramai gak... Tapi mak teh x sempat nak lepak2 ngan kawan2 dia yang lain.. Ada 2 orang kawan mak teh yang mai dari awal n tolong mak teh....Thanks tu amira n fizah yang bertungkus-lumus membantu anis fahimah... Memang kawan baik la depa nih...


Ni la upacara salam menyalam.. Mak teh nampak cam sedih sgt tapi control la tu.. haha.. Mak teh tengah salam sayang ngan tok tuh... Takpe arr mak teh.. la ni kan dunia tanpa sempadan.. kitakan leh skype sokmo... ym pon leh.. hehe.. x rasa la dok jauh nnt...

Mak teh dah nak berlepas tu... haha... amin dok tido plak.. x tengok la mak teh p... Tengok tu, mak teh terpaksa pegang setengah barang dia.. haha... baju yang mak teh tengah pegang tu tok wan beli kat australia masa tok wan pi hari tu... punyala berat.. terpaksala mak teh pegang.. Kalu letak dalam beg, kena tambah bayaq lagi.. haha... Baikla duit tu buat shopping kat sana..

Selamat jalan mak teh... Semoga Allah permudahkan segala urusan mak teh di negara orang... Kami sayang mak teh sangat2... take care ye... ummuuaaahh....Sayang mak teh... Ibu sayang amin... ummuuaaahhh

1 comment: