Blogger Backgrounds

Tuesday, May 6, 2014

VICO- Johan pertandingan mewarna

Entry ibu kali ni nak cerita pasal pertandingan mewarna masa hari mesra alam sekolah amin bersama VICO bulan Januari 2014... Sekolah amin ni nama dia Graduan Kecil.. Amin masuk sekolah ni sebab dekat sangat dengan rumah n sistem dia macam ok bagi ibu.. Yuran tak payah cerita la kan...macam biasa la.. mana ada yuran kindergarten murah dah la ni... hehe

Petang tu bapak p ambik amin kat sekolah sebab ibu balik lambat sikit.. Kelas ibu pukul 6 hari tu.. Lepas ibu balik, ibu tengok ada VICO pek besaq... Ibu tanya bapak, awat beli VICO?.. bukan selalu kita minum MILO ka?.. Bapak kata, tengokla dulu.. hehe..

Ibu pon p la tengok dekat2... Rupa2nya amin dapat Johan pertandingan mewarna...  Cute ja ibu rasa... Simple ja amin kaler... Tapi sebab ikut kaler VICO tu kot.. sebab tu dapat johan.. Tapi yang penting, ibu proud of u my son..... Lepas ni bolehla kita masuk pertandingan mewarna lagi... Nanti kaler elok2 lagi na...hehe... ibu sayang amin sgt2.. ummmuuuaaahhh
 

No comments:

Post a Comment