Blogger Backgrounds

Wednesday, December 11, 2013

Diaper free

Hari ni entry ibu pasal diaper free or dalam bahasa lainnya ialah tak pakai diaper dah la amin mursyidi ibu sorang ni... Ibu terbaca salah satu blog yg ibu follow pasal diaper free.. so, ibu pon nak tulis sket la pasal ni.. saja nak buat rekod.. Dah lama ibu x tulis pasal amin dalam blog ni... busy apa ntah ibu ni.. keja x siap2 jugak.. haha.. ok, sambung balik pasal diaper free ni.. Amin x pakai diaper ni dah lama dah.. Start bulan April 2013.. sekarang ni bulan Disember 2013 kan.. makanya almost 8 bulan dah la amin x pakai diaper... maksudnya Amin start tak pakai diaper masa umoq amin 3 tahun sebulan... kira ok la kan... tu pon bukan ibu yang train... hahha... tok yang train... masa tu amin ponteng sekolah sat.. balik dok ngan tok sebulan.. tup2 ibu tengok amin dah x pakai diaper... kalo nak harap ibu, sampai la ni la amin pakai diaper.. kiranya sampai amin malu la nak pakai diapers baru ibu x bagi pakai... hahaha.. dah la ibu jenis beli diaper banyak2 sekali.. makanya masih ada 3 peket besaq diaper kat rumah kita yang tak digunakan... kita siman kat abdullah la no... mintak maaf na amin... banyak sgt kekurangan ibu amin ni dalam bab2 mendidik anak kecik nih.. apa2 pon ibu sayang amin sgt2... ummmuuuaaaahhh

No comments:

Post a Comment