Blogger Backgrounds

Wednesday, December 11, 2013

Bel Air, Phuket

Assalamualaikum amin... lama sungguh entry ni tunggu turn dia nak publish... memang masa sgt mencumburui ibu la ni.. tapi takpa, kita sambung na entry kita p phuket... buat2 macam baru balik phuket la no.. hehe.. ibu nak cerita tempat kita bermalam masa p phuket hari tu.. nama hotel ni Bel Air... kita ikut ja apa hotel yang depa bagi sebab kita ambik pakej kan... tapi memang best la hotel ni.. selesa sgt2... jom kita layan gambaq na... ibu tak tau dah nak karang ayat ni... ayat scientific ja penuh dalam otak ibu la ni.. mintak maaf na amin.. 

Gambaq yang last ni katak puru yang amin beli.. Katak puru ni diperbuat daripada kayu... bila kita tarik kayu kat badan dia n gesel kat atas badan dia, bunyi yang keluaq sebijik bunyi katak... sangat creative disitu...Amin suka sgt sebab colourful gitu... yang bestnya, kita beli kat tempat mahai.. haha.. nak buat camne.. rasa cam ok dah harga tu.. kita beli 120 bath... betoila eja bath lagu ni.. hentam saja la amin no.. tapi bila kita sampai kat kedai lain, harga dia 80 bath ja... haha... ibu sedikit ralat disitu.. ok sayang... nanti kita cerita lagi ya... ibu sayang amin sgt2.. ummuuuaaahhh..

No comments:

Post a Comment