Blogger Backgrounds

Thursday, February 9, 2012

Toys R us..

Entry ibu hari ni pasal kita p Toys R us last week.. Hari tu ibu ada lecture.. Tapi disebabkan hari cuti n lecture pon 2 jam je, maka ibu ajak la bapak n amin ikut ibu p USM.. Tapi masa ibu bg lecture tu, amin n bapak pon lepak la kat opis ibu... Yang bestnya, bila ibu masuk opis, ibu tengok berteraboq habis buku2 ibu. Kertas2 ibu habis semua amin lukis kucing.. haha.. bapak dok wat apa?.. tido ker?.. Tapi ibu x marah pon.. Ibu tau amin tengah meningkatkan kreativiti diri sendiri.. hehe.. Lepas ibu habis kelas, kita pon p la Queensbay.. Haha.. Bosan kan amin?.. asyik2 queensbay.. Tapi ibu x bosan.. haha.. Dah sampai sana, ibu pon ajakla bapak masuk Toys R us... sebab ibu rasa amin mesti happy kat situ... Tapi, apa yang berlaku adalah sebaliknya... amin x happy langsung... Siap ajak balik lagi.. Ibu tunjuk2 mainan pon amin takmo.. makanya, sekejap sajala kita kat Toys R us tu.. tak puas la ibu nak tengok2 mainan kat sini.. huhu..

Tengok tu, amin tak tertarik pon dengan mainan kat situ... buat tak tau je...

Amin garu kepala tengok "hello kitty" kegemaran chumim... Ibu pon tak tau pasaipa amin garu kepala.. bukan amin suka ka pinky pinky camnih?...haha..

lepas tu ibu ajakla amin p tengok kereta2 mainan.. Tapi amin dok p pukul2 kotak2 kat situ buat gendang la plak... bukannya nak tengok mainan2 yang ada kat situ..

Yang ni amin suka... bapak kata "ok, take it"... Tapi ibu kata " x worth it"... haha... Kalau nak beli buku bukan kat sini ye amin, kita p popular ka, mph ka k.. Sikap amin yang satu ni ibu suka.. Suka sgt ngan buku.. Semoga sikap ni berkekalan sampai amin besaq na...

Pastu amin dok belek2 tanda2 harga je la masa ibu dok tengok2 barang mainan... Ibu plak yang excited ngan mainan.. patutnya amin la yang excited.. camne ni amin?..

last sekali amin main wheel ni je.. Yang ni amin suka... hehe...

Lepas tu tak tau nak buat apa dah, bapak beli waffle n kita pon lepak la kat luaq tu tengok orang lalu lalang.. Ni baru betoi2 lepak nama dia.. Apa-apa pon kita enjoy weekend kita last week... Ibu sayang amin sgt2... ummmuuuuaaahhhhhh

No comments:

Post a Comment