Blogger Backgrounds

Tuesday, February 14, 2012

Kek idaman ibu untuk birthday amin..

Entry ibu kali ni pasal birthday kek amin.. Ibu tengah memikir2 nih, camne la rupa birthday kek amin tahun ni yang bakal menjelang x lama lagi... Uish, payah jugak kan amin?.. Macam pikiaq untuk majlis kawen plak.. Padahal birthday je pon.. tapi untuk anak kesayangan ibu nih, mestilah ibu pikiaq lebih sket.. haha.. Ibu nak tunjukkan antara kek2 idaman ibu yang ibu dapat dari blog2 kek.... kek idaman je la.. Ntah dapat ntah tidak, wallahualam.... Jom kita tengok...

Ibu ambik gambaq ni dari blog citarasa ummi.. Tapi citarasa ummi ni jauh sangat, dekat Kajang nun.. Camne nak pos?.. huhu.. So, x lehla nak tempah kat sini... So, kita tengok je la gambaq kek ni ye amin.. Kalau ada kawan2 yang nak tempah kek kat sini bolehlah berkunjung ke blog citarasa ummi nih sebab ibu rasa harga dia berpatutan dan kek dia lawa2 sangat..... sapa2 yang dok area sana la k...

Cupcakes ni sgt cute... Ibu sgt suka... Bestnya kalau kita dapat tempah cupcakes ni kan amin?... Yang ni ibu ambik dari blog cuppies kisah beruang... Memang best sgt kek2 kat situ... Tapi, dekat Shah Alam plak... Nape la yang ibu berkenan semuanya jauh2 belaka?.. Maka ibu harus cari kedai kek maya ni dengan lebih tekun.. hehe... Sape2 yang dok dekat sana bolehla melawat ke blog ni.. Banyak giler kek kartun... I like...

Ni pon dari blog yang sama ngan cupcakes tadi.. Cute kan amin... Tema playhouse disney... Bestnya kalau dapat kek camni kan amin?... Ka amin x suka?.. Ibu je yang dok syok sendiri... Tapi amin kena suka gak la sebab ibu suka sgt....hehe...

Ni lagi satu kek playhouse disney... Ibu ambik gambaq ni kat blog yang sama ngan cupcakes jugak... Cuba amin imagine nama adam tu kita tukaq boh amin.. uish, bestnya...Mesti ibu dah terjah kat rumah dia kalau location ibu adalah berdekatan dengan Shah Alam...

Ni lagi satu kek playhouse disney 3D... Uish... pandai sungguh depa nih decorate kek... Berkenan giler ibu tengok... Inilah antara kek2 idaman ibu untuk birthday amin.. Tapi tak taula boleh dapat ke x... Ntah2 ibu kena p beli kek yang display kat kedai je.. huhu...Takpa la kan, kalau tak dapat tahun ni, kita try tahun depan plak kan amin... haha.. last2 amin besaq camtu je, dah takmo dah ngan mickey mouse.. camne?... Ibu sayang amin sgt2.. ummuuuaaahhh

1 comment:

  1. lagi best kalau ibu pandai buat kek camnih... tapi apakan daya, ibu x pandai...x pandai n malas nak belajaq.. fullstop... jgn marah k amin.. luv u..

    ReplyDelete