Blogger Backgrounds

Wednesday, March 4, 2015

Happy 5th birthday sayang ibu!!!!

Happy 5th birthday sayang ibu.... Ibu dan bapak doakan amin membesar dengan baik and menjadi orang berguna pada masa hadapan... Syukur padaMu Ya Allah kerana mengurniakan Amin Mursyidi bin Mohamad Nazil kepada kami... Hanya Engkaulah sebaik2 pemberi.... Ibu and bapak sayang amin sgt2....

Jom kita nyanyi sama2...

Happy birthday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday to sayang ibu....
Happy birthday to u...


Ni gambaq amin dekat Padang Kota last week.. Saja ibu n bapak bawak amin menghayati keindahan alam kat situ..


                                                    
Sama tak muka kita?.. Ibu rasa macam sama ja... Selalu orang kata amin sama dengan bapak.. Tapi ibu tetap rasa amin sama dengan ibu.. hahaha

 
Bapak bagi hadiah sebelum birthday... happy la amin tu... apppaaaauuuu bapak ni.. hehe...






2 comments:

  1. tahniah dah besar anak ibu...
    moga jadi anakyang berjaya dunia dan akhirat...

    ReplyDelete