Blogger Backgrounds

Wednesday, March 4, 2015

Happy Convocation Day, Mama!!!!

Entry ibu kali ni nak cerita pasal konvo mama pada 3 November 2014 di UKM... Kalau amin nak tau, UKM is stand for Universiti Kebangsaan Malaysia... Dah 5 bulan pon kejadian berlaku, ibu baru nak cerita kat amin... takpa la kan amin, better late than never.... Mama dah lulus MSc dia dalam bidang foodtech... Congrats mama... We are proud of u.... lepas ni sambung PhD plak... amin..

Ni lah mama amin aka mak teh amin... Comey ja... elokla baju mama dengan jubah konvo tu.. matching sungguh... boleh buat baju raya dah.. hehe...

Ibu n amin n adik macam biasala.. tunggu kat luaq la... bapak konvo pon kita tunggu kat luaq jugak kan... hehe...

Paklang, mak lang n family pon mai jugak konvo mama... Rumah pak lang dekat sangat dengan UKM nih... Ballon Cars tu pak lang yg sponsor ye untuk amin dengan adik....

Ni geng pompuan bergambaq... Tapi ibu n  amin ja macam ready n pulun nak bergambaq.. Kita mmg macam tu kan amin.....hahhahahah
 Ibu n mama... Nanti kita p konvo chumim plak.. chumim tak mai la konvo ni sebab dia duduk far far away.... 

Ni gambaq kita satu family... Pak chaq n family n chumim takdak.. Pak chaq ada hal kat uni dia... makanya x dapat mai... Gambaq ni pon macam tak ready kan amin... memang kalau nak bergambaq sekali ngn kanak2 bawah 12 tahun jangan harapla gambaq tu boleh perfect... hhahahaa.... macam2 peel yang mengundang... takpala, yang penting kita semua happy kan amin.... Alhamdulillah... Apa2 pon kita ucapkan congrats kat mama n ibu sayang amin sgt2..... ummmmuuuaaaahhhh

1 comment:

  1. alo bestnyer dah ada masterkan.. ehm ... ehmmm...
    tahniah untuk mak teh..
    seronok gak dapat berkummpul sekeluargakan...

    ReplyDelete