Blogger Backgrounds

Tuesday, February 5, 2013

Sama tapi tak serupa

Entry ibu kali ni nak tunjuk kat amin benda yang sama cara susunan dia but different application.. hehe... Amin nampak tak gambaq yang first ni is test tube... yang ni ibu selalu guna kat lab... bila ibu kat lab, n tengok susunan test tube ni, ibu selalu teringat botol susu amin.. haha.. ada kena mengena ka?...  cara susunan yang sama..  macam tu lah ibu-ibu yang bekerja... kot mana pon dia mesti nak teringat anak dia.. haha... sama je kan mak mana pon kat dunia nih... tapi ibu, kalau masa bagi lecture, takla sangat.. tapi kalau masa dok memendam perasaan dalam lab, ha, sume benda mesti nak relate dengan amin.. haha... apala ibu ni kan?..

Ni plak susunan botol susu amin kat rumah.. lebih kurang je kan amin?..ibu ingat nak tempah satu la rak yang macam susun test tube tuh... senang nak susun botol susu amin yang belambak tuh... mesti best...  apa2pon, ibu sayang amin sgt2.. ummmuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment